ahşap oyuncak-mağaza

Tahta oyuncak, akıl oyunları, tahta kitler, yapı tuğlaları, müzik çanları için... www.ahsapoyuncak.web.tr

21 Ocak 2015 Çarşamba

Okullarla Çalışmalarımız

Anaokulu ve ilkokullarla çalışmalarımız devam ediyor. Kukla yapımı, topaç yapımı,  ahşap oyuncak çeşitlerini görüyorlar çocuklar, tarihini, doğal malzemeleri, yaşanmışlıkları bizlerden dinliyorlar, tahta oyuncak yapımını, alet ve makineleri tanıyorlar, bazılarını  deneyimliyorlar. T harfi ile başlayan kelimeler öğrenilenin keyifli ve kalıcı olmasına hizmet ediyor.

18 Ocak 2015 Pazar

Gel Oyna ve T-istasyonu- Güncel


Son güncel durumumuzun birçok kişi tarafından bilinmediğini  gördüğümden, Gel Oyna  ve T-istasyonu ile ilgili  bazı temel bilgileri aktarmak, hatırlatmak  istiyorum. 


Gel Oyna Bostancı’daki yerinde hizmet vermektedir. Pazar günleri hariç 9.00- 19.00   arası açıktır.   Önümüzdeki dönem Pazar günleri de açık olması  planlanmaktadır.

Gel Oyna’nın alanı okul gruplarının da gelebileceği şekildedir. 120 m2 lik alanın bir bölümü ahşap oyuncak mağazası olup, diğer bölümler ise etkinliklerde, eğitimlerde,  buluşmalarda ve ahşap oyuncak yapım atölyesi olarak kullanılmaktadır. Arka tarafta apartmanın bahçesini ve ayrıca mağaza önünü kullanma imkanımız vardır.